Dienstverlening

Als ondernemer heeft u te maken met verschillende soorten belasting, denk hierbij o.a. aan inkomstenbelasting, omzetbelasting en loonheffingen. Wij kunnen u van dienst zijn bij het samenstellen en optimaliseren van de betreffende aangifte. Perfect Partners biedt haar dienstverlening aan als pakket en rekent hiervoor vaste prijzen, wat zorgt voor helderheid en duidelijkheid vooraf.

Starter Perfect

Voor startende ondernemingen adviseren wij hun administratie uit te besteden aan Perfect Partners zodat de startende onderneming zich volledig kan richten op de eigen activiteiten. Begeleiding bij het opstellen van een ondernemingsplan en het verkrijgen van de noodzakelijke kredieten maakt onderdeel uit van dit pakket.
Voor meer informatie leest u Starter Perfect

Administratie Perfect

Een uitstekend pakket voor bestaande ondernemingen. U kunt kiezen de administratie geheel aan ons uit te besteden of het voor een deel zelf te doen met behulp van een boekhoudpakket.
Voor meer informatie leest u Administratie Perfect

Salaris Perfect

De eisen die de wet, belastingdienst, aan het voeren van een deugdelijke salarisadministratie stellen worden steeds complexer.
Voor meer informatie leest u Salaris Perfect

Fiscaal Perfect

Door Perfect Partners worden de laatste ontwikkelingen op het gebied van de belastingen op de voet gevolgd en u bent dan ook verzekerd van een goed en ter zake deskundig advies.
Voor meer informatie leest u Fiscaal Perfect

Management Perfect

Of het nu het opstellen van een marketingplan betreft, het doorlichten van uw organisatie, of als u aanvullende financiering behoeft. Perfect Partners is uw allround adviseur.
Voor meer informatie leest u Management Perfect