Perfect Partners Krimpen

De dienstverlening van Perfect Partners Krimpen vloeit voort vanuit de gedachte van een financieel kenniscentrum. Dit betekent voor de ondernemer naast ondersteuning op administratief gebied, dat Perfect Partners Krimpen hem kan bijstaan op fiscaal, juridisch en financieel gebied. Alles onder 1 dak om de ondernemer zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Perfect Partners Krimpen is dan ook een partner die met de ondernemer meedenkt en op zoek gaat naar oplossingen. Zij ondersteunt de ondernemer op die gebieden waar dat nodig is, zodat hij of zij zich op de onderneming kan focussen. Persoonlijk contact en samenwerking staat bovenaan.

Wilt u kennis maken met Perfect Partners Krimpen? Dan kunt u een afspraak maken; om met een second opinion na te gaan of uw administratieve en financiŽle organisatie in balans is.

Voor startende organisaties is er de mogelijkheid van het gebruik van de knipkaart met enkele gratis diensten. Deze activiteiten bieden de ondernemer een vrijblijvende kennismaking met Perfect Partners Krimpen. Het moet toch maar klikken tussen de ondernemer en zijn of haar adviseur. Test ook daarom Perfect Partners Krimpen maar eens.

Contact gegevens

Perfect Partners Krimpen
Dhr. M. van Helden
Industrieweg 2
2921 LB Krimpen aan den IJssel
Postbus 777
2920 CB Krimpen aan den IJssel

Martin van Helden
T. 0180 - 517864
F. 0180 - 511737
E. mvanhelden@perfectpartners.nl