Perfect Partners Rijnmond

Het kantoor Rijnmond is vanaf juli 1995 actief als lid van het collectief van Perfect Partners Administratieconsulenten. Aanvankelijk als éénmanszaak en vanaf 1 januari 1996 in de vorm van een vennootschap onder firma.
Deze wordt gevormd door de vennoten Jaap van der Most en Ria van der Most-Hofstede, die ook privé als partners door het leven gaan.

Na een onstuimige groei van het kantoor in de eerste jaren, waarbij ook personeel in dienst werd genomen, hebben Jaap en Ria er voor gekozen om vanaf 2001 samen verder te gaan, zonder personeel. Dit was een bewuste keuze, waardoor het persoonlijk contact met de klant voorop kwam te staan.

Dat is dan ook wat door veel klanten zo wordt gewaardeerd in dit kantoor: zakelijke deskundigheid, gecombineerd met een wat meer informele benadering. Er is ook aandacht voor de mens die achter de klant schuilgaat en zijn/haar persoonlijke situatie.

In dit kader past ook de nieuwe activiteit die door Jaap en Ria is opgezet onder de naam Wellness Partners. Dit is een zakelijke mogelijkheid, waarbij mentale, fysieke en financiële gezondheid hand in hand gaan. Een uniek concept, waarbij ondernemende mensen, zonder alle problemen van een traditioneel bedrijf, een residueel inkomen kunnen opbouwen.

Contact gegevens

Perfect Partners Rijmond
Valkhoek 25
3201 SN Spijkenisse

Jaap van der Most
T. 0181 626177
F. 0181 627254
E. rijnmond@perfectpartners.nl