Welkom

U kunt bij ons terecht met uw specifieke vragen over bijvoorbeeld subsidies, personeel, investeringen en het starten van een onderneming. Perfect Partners neemt graag deze taken van u over zodat u zich kunt richten op uw kernactiviteiten.

Voorop staat dat wij u persoonlijk kennen, wat bijdraagt aan een optimale verstandhouding tussen u als cliënt en ons. Vanzelfsprekend zijn de belangen van uw onderneming voor ons het uitgangspunt bij al onze diensten.

Graag geven wij u meer informatie over o.a. het starten van een onderneming, het inrichten en verzorgen van uw administratie of over specifieke (belasting) onderwerpen. Waar u ook gevestigd bent in Nederland wij kunnen u van dienst zijn. Neemt u daarom gerust en geheel vrijblijvend contact met ons op.

Doelgroep

De cliënten waarvoor wij onze dienstverlening verrichten, zijn bedrijven in het midden- en kleinbedrijf. Wij hebben ervaring met een groot aantal bedrijven in verschillende sectoren en zijn dus op de hoogte van de informatiebehoefte van u als ondernemer. Ook voor non-profit organisaties kunnen wij de administratie verzorgen.